Etusivu

MINIMAAJOUKKUE

Projektin tavoitteet

Tavoitteemme on kasvattaa nuorta kohti urheilullista elämää. Lisäksi annamme hänelle mahdollisuuden kehittää itseään lajillisesti uudella tavalla. Teemamme leireillä liittyvät aina lajiin (perustekniikat ja pienpelit), oheisharjoitteluun (koordinaatio, kehon hallinta), kasvatukseen (vastuunottaminen, huumevalistus, käyttäytyminen), vanhempien ja valmentajien luentoihin (nuorten valmennus, palautteenanto, kasvatustyö), sekä erilaisiin kotitehtäviin. Monet perheet ovat viihtyneet leireillä ja osalla perheistä on menossa jo kolmas lapsi joka osallistuu minimaajoukkuetoimintaa.

Valmentajat

Valmennustiimissämme on mukana erityylisiä valmentajia. Mukana mm. Jouni Parkkali, Ari Paloniemi, Anssi Viita, Antti Heinänen, Aki Törmänen, Noora Heikkinen, Marko Kaasinen, Virpi Tuokko ja Pertti Pyykkö. Tämän lisäksi  leireillä tulee olemaan vierailevia valmentajia ja luennoitsijoita.

Kaikki valmentajamme ovat liikunta-alan ammattilaisia tai eri alueen nuorisolentopallon asiantuntijoita. Leireillä tulee yleensä olemaan mukana kaksi- kolme valmentajaa. Projekti on myös hyvä paikka nuorten valmentajalle saada uusia ideoita maan valmennukseen.

Italian leiri 

Koko minimaaajoukkueen projektin on kruunannut koko perheen yhteinen Italian matka toisena leirivuotena. Toivomme, että miniläisille tuota matkaa ei anneta ihan ilmaiseksi, vaan se vaatii parannuksia mm. koulunumeroihin ja kotiaskareisiin. Mini ja vanhemmat tekevät yhdessä kirjalliset tavoitteet, joita lähdetään tavoittelemaan. Palkitsemme parhaiten edistyneen nuoren Italian ilmaisella matkalla (ei lentoja).  Mainittakoon, että eräs nuori paransi koulussa keskiarvoa 1,8! No, eräs vanhemmista laihdutti projektin aikana 22kg. Eli kyseessä voi olla koko perheen projekti kohti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Vuosimaksu

Minimaajoukkueen vuosimaksu on 260€. Hinta sisältää valmennuksen, materiaalin ja kotitehtävät kaikilta vuoden leireiltä. Tavoitteena on myös hankkia miniläisille yhteinen asu pienellä omakustannussummalla

Toisen vuoden kolmas (3) leiri Italiassa

Vuoden 2016 kesän leiri toteutetaan viikon mittaisen Italiassa ja se on yleensä koko perheen yhteinen leiri. Tästä matkasta enemmän ensimmäisellä leirillä. Mikäli pieni ryhmä miniläisiä ei pääse mukaan, järjestetään heille oma leiri Suomessa. Lue lisää harjoitusmatkoistamme Italiaan tästä !

Leiripaikat

Piispalan Leiri ja Kurssikeskus (Kannonkoski), Tanhuvaaran Urheiluopisto (Savonlinna) ja Kisakallio (Lohja)

LISÄINFOA

Kannonkoski, Piispala:
Jouni Parkkali, 0400-409837/jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

Savonlinna, Tanhuvaara:
Pertti Pyykkö, 050-5885212/pertti.pyykko@spyder.fi

Kisakallio, Lohja
Ari Paloniemi,044 0580110, ari.paloniemi@arparatkaisee.fi