PALAUTTEITA

PALAUTTEITA 2012-2014

Meidän perhe on ollut Rahkojen ja muutamien muidenkin perheiden kanssa samoissa junissa ja reissuissa mukana kaksi kierrosta. En voi muuta kuin yhtyä kaikesta sydämestäni Mikan kirjoittamaan. Upea projekti, jota voi kaikille junnuille lämpimästi suositella! Aivan upeaa työtä nuorten eteen, paljon uusia ystäviä tullut mukaan niin itse nuorille kuin vanhemmillekin. Puolassakin tuntui että joka toinen oli minaritouhuissa ollut mukana ;)

Meidän perheen minarit ovat tällä erää jäämässä tähän, Oona ei valitettavasti pääse osallistumaan viimeiselle leirille harjoitusturnauksen takia. Mutta sitten joskus tulevaisuudessa lastenlapsien kanssa uutta minaria odotellessa,

Oikein hyvää syksyä kaikille, nautitaan oikein olan takaa ja pitkään Suomen upeasta MM-saavutuksesta

Terveisin Oona, Nea, Mervi ja Janne Luostarinen


Kiitos Jouni,

Olette kehittäneet hienon tavan auttaa meitä vanhempia lapsiemme kasvatuksessa, lentopallon keinoin.

Perheellämme on jo toinen minari-kierros päättymässä. Neljän vuoden joulun välipäivät ja pääsiäiset on leireillä vietetty ja päivääkään emme pois vaihtaisi.

Päällimmäisenä vuosista on jäänyt mieleen, kaikki varsinaisen lentopallon harjoittelun ulkopuoliset asiat. Pitkät matkat Tanhuvaaraan, päihdeluennot, lasten leiriytyminen ja ystävystyminen uusien ihmisten kanssa, kuuma hiekka italiassa ym..Ei ole kumma että minari on niin suosittu. Sattuu myös hyvään saumaan lasten kasvun kannalta.

Siis mitä yritän sanoa: Nöyrin kiitoksemme sinulle ja kaikille niille kouluttajille unohtumattomista elämyksistä.

Terveisin:
Perhe Rahko


Moi Jouni ja tiimi

Tämä vajaa kahdenvuoden ”Minariprojekti” on ollut todella hieno kokemus.

Poikia joukkueena seuranneena sekä lapsen vanhempana, on ollut hienoa huomata poikien hankinen kasvu ja yhteen hitsautuminen alkavan murrosiän kynnyksellä. Poissa kotoa ja porukalla tekeminen kannustavassa ja positiivisessa seurassa on kasvattanut jokaiselle pojalle ensimmäisiä ”rintakarvoja”.

Uskottavien elämänohjeiden saaminen myös muilta kuin omilta vanhemmilta tai valmentajilta on ollut myös yksi todella merkittävä projektin anti. Jo ensimmäisestä alkupalaverista, jossa itsekin pääsin olemaan paikanpäällä, oli havaittavissa positiivinen mutta silti auktoritäärinen ote, jolla ainakin meidän pojat saatiin heti mukaan. Kaikilla tiimiläisillä on ollut oma ja tärkeä roolinsa tässä projektissa ja mikä tärkeintä, kaikki ovat täydentäneet toisiaan!

Italian leirillä, jossa saimme olla myös perheenä mukana, kaikki palaset loksahtivat lopullisesti paikalleen – minun omissa ajatuksissani. Huomasin, miten hyviä tyyppejä, joista jokaisella oli oma tärkeä rooli tässä projektissa, olit Jouni kasannut ympärillesi ja ohjaamaan nuoria omassa elämässään eteenpäin. Leiri oli huippu ja kruunasi koko projektin.

HUOM! Niin oma projektini, – 40kg painoa pois – onnistui myös erinomaisesti!!

Kiitos Jouni sinulle ja koko TIIMILLE!   

T: Ari Ruotsalainen