fbpx

VALMENNUSAPUA

HENKILÖKOHTAISTA TEKNIIKAN OPETUSTA LENTOPALLOILIJOILLE

Missä Suomessa luuraa tulevaisuuden maajoukkueen lentopallopojat? Oletko jossakin odottamassa meitä? Oletko ehkä muita ikäisiäsi pelaajia edellä ja haluaisit saada henkilökohtaista valmennusta. Vai onko lajitekniikkasi hiukan hakusessa ja haluaisit ottaa muita kiinni? 

Soita meille niin sovitaan tarkemmin aika ja paikka sekä muut yksityiskohtaiset asiat ja lähdetään yhteiselle matkalle.

TEKNIIKAN OPETUSTA HUIPULTA

Olemme yhdessä pohtineet jo monia vuosi lentopallonuorien tekniikan opetusta ja miten se pitäisi hoitaa. Pohdinnassa olemme tulleet siihen tulokseen, että opetettavien ryhmien koot ovat oltava pienemmät (1-4 pelaajaa). Feedback pelaajalle on tultava välittömästi. Valmentajan ja urheilijan yhteistyö on oltava tiiviimpää. Alkuvaiheessa, tekniikkaa on kuvattava, mieluummin viikoittain, jolloin pelaaja itsekin näkee ja kokee kehityksen. Alkuvaiheessa panostaisimme mieluummin poikapelaajiin. 

UUSI ALKAVA MINIMAAJOUKKUE ETSII POIKAPELAAJIA

Tämä yksi tapa toimia Honkasen Pertin kanssa on herätys meille kaikille. Vuoden lopulla alkava (toivottavasti) uudet minimaajoukkueryhmät tarvitsevat mukaan 10-11- vuotiaita poikia tyttöjen lisäksi. Tällä hetkellä ilmoittautuminen on menossa ( kts. www.finnvolley.com) ja neljästäkymmenestä kuudesta ilmoittautuneesta (46) ministä 37 on tyttöjä. Olisiko seurassanne 2009-2010 syntyneitä poikia, joita Minimaajoukkue projekti voisi kiinnostaa? Laittakaahan sanaa liikkeelle !!!

VALMENNUSAPUA SEURALLENNE 2-4 VRK

Kiinnostaisiko seuraasi valmennusapu esim. yhdelle viikolle. Kyseessä voisi olla seurasi nuorten valmentajien seuraaminen  iltaharjoituksissa ja VÄLITÖN palautteen antaminen heidän toiminnastaan. Ohjelmassamme voisi olla myös meidän puolelta tietyn ryhmän harjoitusten vetäminen kolmena iltana.

SEURANNE VIIKONLOPUN LEIRIN VETÄMINEN

Seurassanne on 12-16 juniori ja olette järjestämässä heille jotakin erilaista ohjelmaa. Voisiko ulkopuolisen valmentajan vetämät harjoitukset sovitusta teemasta, olla uusi tapa saada heidän innostumaan enemmän harjoittelusta?

Jouni ”Don” Parkkali

Häntä pidetään yhtenä pioneerina lentopallon ammattilaisuuden eteenpäin viemisessä ja kokeneena nuorten pelaajien tekniikan opetuksessa. Liikunnanohjaaja ja  personal trainer takaavat myös vinkkejä fysiikkaharjoitteluun.  Erittäin menestyksekkään pelaajauran lisäksi Jouni on kehittänyt koko perhettä koskevan 20 vuotta toimineen minimaajoukkuetoiminnan. Positiivisella ja innoittavalla tavalla Jouni opettaa perustekniikat pelaajille ja myös tekniikan opettamisen taidot valmentajille.  

Pertti ”Plaki” Honkanen

17 vuoden työrupeama päätoimisena valmennuskeskusvalmentajana ja kouluttajana. Vuodesta 2013 valmennuspäällikkönä. Takana on myös 27 vuoden ura nuortenmaajoukkuevalmentajana (n. 600 maaottelua). Henkilö, joka näkee välittömästi nuoren pelaajan tärkeimmän kehittämiskohteen ja tulevan peliroolin aikuisiässä.

ARI ”Arska” PALONIEMI

Ollut 47 vuotta valmennustyössä. Valmentanut SM- tason yleisurheilijoita, hiihtäjiä, suunnistajia ja lentopalloilijoita.  Toimi vuosina 1989-2011 Lentopalloliiton päätoimisena alue- ja kenttäpäällikkönä. Erikoisosaaminen lajitekniikka ja ominaisuusharjoittelut.

OLLAAN YHTEYDESSÄ

Jouni Parkkali

Puh. 0400-409 837

jouni.parkkali@finnvolley.com

Pertti Honkanen

honkanen.plaki@gmail.com

puh. 0400 726 1676