Lentopallon valmennus ja koulutus

Henkilökohtaista lentopalloseuran valmennusta

Onko seurallanne tai lapsellanne, tarvetta saada henkilökohtaista valmennusta lentopallon lajitekniikasta eli myös tutorointia seuranne nuorisovalmentajille.

Meillä on valmius tulla paikkakunnallenne niin arki iltoina kuin viikonloppuisinkin.  Valmennus voi olla yksityisen pelaajan tai muutaman pelaajan tekniikkaopetusta. Isoille ryhmille valmennus voi keskittyä pelaamiseen, esim. iskulyöntiin-/torjuntaan jne. ja myös kehittäviin pienpeleihin.

Korostamme, että samalla tilaisuudet olisivat valmentajien koulutusta. Niistä voimme räätälöidä laajempiakin, viikonlopun tai useamman arki-illan paketteja, jolloin ne tutoroinnin kautta tukevat tehokkaasti valmentajia kehitystä

Tarjoamme

Tiimin valmentajat

Jouni Parkkali

Takana erittäin menestykäs pelaajaura. Opettaa positiivisella ja innoittavalla tavalla perustekniikat pelaajille ja antaa valmentajille vinkkejä niiden kehittämiseen. 20- vuotta toimineen minimaajoukkueen isä ja entinen aluepäällikkö.

Jounin mittava CV löytyy täältä.

Pertti “Pläki” Honkanen

Takana 40 vuota valmennusta. Pertti on toiminut 20 vuotta liiton pääkouluttajana vastaten valmentajakoulutusten sisällöistä sekä kouluttajien koulutuksesta. Takana on myös 27 vuoden ura nuortenmaajoukkuevalmentajana.

 

Antti Heinänen

Vuodesta 2001 mukana Minimaajoukkueprojekteissa. Kuopion Urheiluakatemiassa vastuualueena fysiikka- ja taitovalmennus sekä testaus. Rautainen kokemus sekä nuorten että olympiatason urheilijoista. Mukana monien lahjakkuuksien taustalla fysiikkaominaisuuksien kehittäjänä. Lisäksi kansainvälisen tason kokemusta eri lajien ohjelmoinnista ja testaamisesta esim. räjähtävyys, nopeusvoima ja liikkeen perusteiden opettaminen.

Ari Paloniemi

Ollut 47 vuotta valmennustyössä. Valmentanut SM- tason yleisurheilijoita, hiihtäjiä, suunnistajia ja lentopalloilijoita.  Toimi vuosina 1989-2011 Lentopalloliiton päätoimisena alue- ja kenttäpäällikkönä. Erikoisosaamisena lajitekniikka- ja ominaisuusharjoitukset.

 

Kustannukset valmennuksesta

Kustannukset sovimme aina tapaukohtaisesti.

Yhteydenotot

Jouni Parkkali
0400 409 837
jouni.parkkali@finnvolley.com

"Todella asiantuntevaa valmennusta ja erityisesti pidin tavasta opettaa/neuvoa harjoitteita ja antaa palaute. Sekä siitä, ettei lepsuilua siedetty, vaan siihen puututtiin nopeasti -> ei mene treeniaika hukkaan ja pojat oppi/palautti mieliin harjoituskulttuurin, jossa myös kehittyy. ’HUOM! Änkeän itseni mukaan myös seuraavalle leirille, koska koin itse tämän huoltajana sekä valmentajana erittäin antoisaksi leiriksi keskusteluineen kaikkineen"
Nina