fbpx

COACHING

Valmennusapua | Poikien 05-06 leiri

LENTOPALLON VALMENNUS- JA KOULUTUS

Valtakunnallinen Lentopalloliiton valmennuskoulutus on haastavassa tilanteessa juuri tällä hetkellä, joten tarjoamme omalta osaltamme valmennusapua lentopalloseurallenne. Meillä on valmius tulla paikkakunnallenne niin arki-iltoina kuin viikonloppuisinkin. Valmennus voi olla yksityisen pelaajan tai muutaman pelaajan tekniikkaopetusta. Isoille ryhmille valmennus voi keskittyä pelaamiseen, esim. iskulyönti-/torjunta-/puolustusaiheisiin ja kehittäviin pienpeleihin, vastaanotto- ja passipeliä unohtamatta. Korostamme, että samalla tilaisuudet ovat valmentajien koulutusta. Niistä voimme räätälöidä laajempiakin, viikonlopun tai useamman arki-illan paketteja, jolloin ne tutoroinnin kautta tukevat tehokkaasti valmentajia ja sen myötä joukkueita ja yksilöitä. Kartoitamme yhdessä tarpeenne ja teemme junioreillenne ja valmentajillenne ikimuistoisia ja kehittäviä tapahtumia. Meille on myös tärkeää toimia yhteistyössä eri alueiden aluevalmentajien kanssa.

SEURAN OMAT TARPEET VALMENNUKSEEN

  • varaa valmentaja koko viikoksi seurasi käyttöön
  • varaa valmennusta viikonlopuksi
  • varaa valmennusta yhdeksi tai kahdeksi illaksi (4-8 h)
  • varaa valmennusta seuran omalle leirille
  • varaa valmennusta pienryhmän valmennukseen
  • varaa valmennusta fysiikkavalmennukseen
  • varaa valmennusta seurasi valmentajien koulutukseen
  • varaa valmennusta muihin seuratoiminnan kehittämistarpeisiin
  • toimia, mikäli tarvetta,  yhteistyössä eri alueiden valmentajien kanssa

TIIMIN VALMENTAJAT

Jouni Parkkali
Takana erittäin menestykäs pelaajaura. Opettaa positiivisella ja innoittavalla tavalla perustekniikat pelaajille ja antaa valmentajille vinkkejä niiden kehittämiseen. 20- vuotta toimineen minimaajoukkueen isä ja entinen aluepäällikkö.

0400 409 837 – jouni.parkkali@finnvolley.com

Pertti “Pläki” Honkanen
Takana 40 vuota valmennusta. Pertti on toiminut 20 vuotta liiton pääkouluttajana vastaten valmentajakoulutusten sisällöistä sekä kouluttajien koulutuksesta. Takana on myös 27 vuoden ura nuortenmaajoukkuevalmentajana.

040 726 1676 – honkanen.plaki@gmail.com

Ari Paloniemi
Ollut 47 vuotta valmennustyössä. Valmentanut SM- tason yleisurheilijoita, hiihtäjiä, suunnistajia ja lentopalloilijoita.  Toimi vuosina 1989-2011 Lentopalloliiton päätoimisena alue- ja kenttäpäällikkönä. Erikoisosaamisena lajitekniikka- ja ominaisuusharjoitukset.

044 058 0110‬ – arparatkaisee@kolumbus.fi

Juha “Löne” Lönnqvist
Toiminut 30 vuotta lentopallon parissa monessa eri roolissa. Poikien ja tyttöjen valmennusta pienimmistä junioreista aina maajoukkuepelaajiin asti. Valmentajakoulutuksissa kouluttajana yli 10 vuotta, pääasiallisesti lasten ja nuorten kanssa toimivien “vetäjien” kouluttajana. Nykyään toimin Turun seudun urheiluakatemiassa lentopallon lajivalmentajana.

040 511 5671 juhalonn70@gmail.com

Henrik ” Here” Kosonen
Pelannut 18 vuotta Suomen pääsarjassa sekä maajoukkueessa ja ulkomailla. Toiminut  päävalmentajana miesten Mestaruusliigassa ja apuvalmentajana naisten Mestaruusliigassa ja 1-sarjassa. Toiminut junioreiden valmentajana yli 10 vuotta, tällä hetkellä Idän alueen päävalmentajana.

040 7755 076 kosohere@gmail.com

Antti Heinänen
Vuodesta 2001 mukana Minimaajoukkueprojekteissa. Kuopion Urheiluakatemiassa vastuualueena fysiikka- ja taitovalmennus sekä testaus. Rautainen kokemus sekä nuorten että olympiatason urheilijoista. Mukana monien lahjakkuuksien taustalla fysiikkaominaisuuksien kehittäjänä. Lisäksi kansainvälisen tason kokemusta eri lajien ohjelmoinnista ja testaamisesta esim. räjähtävyys, nopeusvoima ja liikkeen perusteiden opettaminen.

045 139 4101 antti@marsumove.fi

Kari Helander
KOTIKENTTÄETU – luennot tukevat urheilevien lasten vanhempia ja pistävät vanhemmat pohtimaan omia arvojaan kasvattajina. Kannustava kotikenttä antaa lapselle paremmat mahdollisuudet onnistua ja kohdata haasteet. Karin luennot voidaan toteuttaa webinaarina, jotka ovat suunniteltu auttamaan juuri vanhempia vanhemmuudessaan.

www.coachkari.fi – 045 2026760 – kari@coachkari.fi

KUSTANNUKSET VALMENNUKSESTA

Peruskustannus on valmentajan kilometrikorvaus  matkustusäännönmukaisesti ja päivärahakorvaus. Itse valmennuksen kustannus katsotaan tapauskohtaisesti, riippuen onko kyseessä lyhyt- vai pitempi valmennuskokonaisuus.

YHTEYDENOTTO

Jouni Parkkali
0400 409 837
jouni.parkkali@finnvolley.com

Valmennusapua | Poikien 05-06 leiri