Valmentajat

Päivitämme kesän aikana nimilistaa mukaan tulevista eri lajien osaajista. Leireillä vierailee monipuolisesti muitakin kuin lentopallon lajiosaajia antamassa oman panoksensa monipuolisen valmennuksen tueksi.

01

Jouni “Don” Parkkali

Legenda on parhaimmillaan lasten ja nuorten kanssa touhutessa. Lentopalloa opetellaan energisesti ja motivoivasti. Mikään ei ole pyhää, kun haetaan parhaita tapoja, tekniikoita ja pelejä nuorten taitoja opettaessa.

02

Antti “MiniDon” Heinänen

Vuodesta 2001 mukana Miniprojekteissa. Kuopion Urheiluakatemiassa vastuualueena fysiikka- ja taitovalmennus sekä testaus. Rautainen kokemus sekä nuorten että olympiatason urheilijoista. There is allways room at the top

07

Martta Lemola

Ex-mini ja -liigapelaaja, nykyinen muotoiluopiskelija. Muuntaa rohkeasti hyvät ideat todeksi. Kaikkeen löytyy aina ratkaisu.

09

Markus "make" vilander

Pielaveden lahja Rovaniemeläiselle lentopalloilulle. Liikunta-alan osaaja, jolla ei mene sormi suuhun missään tilanteessa. Tämä mies porskuttaa positiivisuudella ja huonoilla jutuilla päivästä toiseen.

11

Noora “ExMini” Heikkinen

Joukkoon tarvitaan aina opettajan pedagogista ajattelua sekä muita liikunta-alan taitoja. Jos hommat lähtee laukalle niin tämä nainen pitää systeemin kasassa. Nooran ammattitaitoa kuvaa varmasti hyvin se, että somessa vanhoja minikaveraita on varmasti 500 😃😃

03

Marko “Kaasinen” Kaasinen

Kun tarvitaan Mini-sydän niin se löytyy täältä. Sen tietää kun sen kohtaa ja kaikki ovat sen kohdanneet 🤜❤️ Voidaan sanoa että tämä mies jää mieleen 😁😁

04

Ari “Arska” Paloniemi

Pitkän linjan lajiosaaja. Hiihto ja yleisurheilutaustainen. Menee yhtäaikaisin nukkumaan kuin Minitkin. Mutta aamulla lähtee ja energialla!

05

Kari “Coach Kari” Helander

Kari “Coach Kari” Helander on pitkän linjan valmentaja, joka on ajan saatossa erikoistunut urheilu perheiden mentoriksi. “Coach Kari” tekee Suomessa ainutlaatuista projektia, jossa keskitytään vanhempien tukemiseen ja siihen, kuinka vanhemmat voivat kasvattaa hyviä urheilijoita ja mestareita elämään. 

12

Pertti “Pläki” Honkanen

Vankka valmennuksen ammattilainen. Lentopallon valmentajakoulutuksessa mukana jo 27 vuotta. 40 vuoden valmentajakokemus lentopallossa. Tyttöjen ja poikien valmentajana F-ikäisistä aikuisiin. 27 v kokemus poikien ja tyttöjen maajoukkuevalmentajana. Lentopalloilijan fyysisen valmennuksen erityisosaaja. Vahva kokemus siitä miten minikäinen nuori kasvatetaan ja opetetaan taidollisesti SM-liigatasolle, nuorten maajoukkueisiin ja aikuisten maajoukkuetasolle.

"Nuorison mielenkiinnon ylläpitäminen onnistui enemmän kuin hyvin. Upea suoritus siltäkin osin. Arvostan myös erittäin suuresti kasvatuksellisten asioiden huomioimista – siis niiden asioiden, jotka eivät suoranaisesti liity lentopalloon tai tekniikkaan, vaan kehittymiseen kypsäksi ja omin aivoin ajattelevaksi aikuiseksi, jolla on elämän arvot oikeassa järjestyksessä.”