Valmentajat

Päivitämme kesän aikana nimilistaa mukaan tulevista eri lajien osaajista. Leireillä vierailee monipuolisesti muitakin kuin lentopallon lajiosaajia antamassa oman panoksensa monipuolisen valmennuksen tueksi.

01

Jouni “Don” Parkkali

Legenda on parhaimmillaan lasten ja nuorten kanssa touhutessa. Lentopalloa opetellaan energisesti ja motivoivasti. Mikään ei ole pyhää, kun haetaan parhaita tapoja, tekniikoita ja pelejä nuorten taitoja opettaessa.

02

Antti “MiniDon” Heinänen

Vuodesta 2001 mukana Miniprojekteissa. Kuopion Urheiluakatemiassa vastuualueena fysiikka- ja taitovalmennus sekä testaus. Rautainen kokemus sekä nuorten että olympiatason urheilijoista. There is allways room at the top

07

Martta Lemola

Ex-mini ja -liigapelaaja, nykyinen muotoiluopiskelija. Muuntaa rohkeasti hyvät ideat todeksi. Kaikkeen löytyy aina ratkaisu.

09

Markus "make" vilander

Pielaveden lahja Rovaniemeläiselle lentopalloilulle. Liikunta-alan osaaja, jolla ei mene sormi suuhun missään tilanteessa. Tämä mies porskuttaa positiivisuudella ja huonoilla jutuilla päivästä toiseen.

11

Noora “ExMini” Heikkinen

Joukkoon tarvitaan aina opettajan pedagogista ajattelua sekä muita liikunta-alan taitoja. Jos hommat lähtee laukalle niin tämä nainen pitää systeemin kasassa. Nooran ammattitaitoa kuvaa varmasti hyvin se, että somessa vanhoja minikaveraita on varmasti 500 😃😃

"Nuorison mielenkiinnon ylläpitäminen onnistui enemmän kuin hyvin. Upea suoritus siltäkin osin. Arvostan myös erittäin suuresti kasvatuksellisten asioiden huomioimista – siis niiden asioiden, jotka eivät suoranaisesti liity lentopalloon tai tekniikkaan, vaan kehittymiseen kypsäksi ja omin aivoin ajattelevaksi aikuiseksi, jolla on elämän arvot oikeassa järjestyksessä.”