ITALIA 23.-30.6 2024 TAI 24.6-1.7.2024 ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN
Tavoitteenamme on luoda koko Minimaajoukkueperheen yhteinen matka, elämyksiä Italiasta ja hauskaa Sport&Fun toimintaa. Lajivalmennusta hoidetaan sekä Euro Campin että keskustan beachvolley kentillä. Sateen sattuessa meillä on mahdollisuus ottaa myös salitreeniä eli sisävarustus myös mukaan. Euro Campilla on paljon nuorten toimintaa lajiharjoitusten lisäksi.
Perheenjäsenet saavat nauttia Italian lämmöstä sekä kierrellä Cesenaticon kaupungissa ja lähialueilla. Voitte vapaasti seurata nuorten harjoituksia ja oheisohjelmaa. Tulemme myös järjestämään yhteisiä oheismatkoja San Marinoon, Venetsiaan, vesipuistoon sekä Mirabilandian huvipuistoon.

MAJOITTUMINEN MINIMAAJOUKKUE

Minimaajoukkueen nuoret majoittuvat EuroCampin liikuntaleirikeskuksessa, joka sijaitsee 2km Cesenaticon keskustasta. Majoitukset ovat 6-12 hengen isoissa huoneissa. Huoneissa on vessat, suihkut, oma vaatekaappi, omat sängyt liinavaatteineen. Eli tyypillinen italialainen kahden tähden leirimajoitus.
Aikuiset majoittuvat joko meidän tai omissa varaamissaan Cesenaticon hotelleissa.

EuroCamp on toiminut pitkään eri lajien nuorten leiritys- ja harjoituspaikkana. Sen rannasta löytyy useita beach-volleykenttiä, ulkokoripallokenttiä sekä oma hiekkaranta. Harjoituskeskuksessa saattaa majoittua samaan aikaan noin 400 muuta nuorta eri lajien harrastajaa. Tunnelma ja energia leirikeskuksessa on ainutlaatuinen. Olemme työskennelleet heidän kanssaan yli 20 vuotta.
Ohjaajamme majoittuvat myös EuroCampilla, jolloin ohjelman pyörittäminen, ilta- ja yövalvonta sekä leiriläisistä huolehtiminen on helpompaa.

LEIRIMAKSU
Minien leirimaksu on 590€/mini/vko. Hinta sisältää täysihoidon, valmennuksen, ohjaukset, kenttämaksut, yövalvonnan sekä San Marinon matkan mineille. Tämä maksu maksetaan 10.6.2024 menessä. Tämän lisäksi muita maksuja ovat lento ja lentokenttäkuljetus. Maksulliset oheismatkat, Mirabilandian huvipuisto ja Venetsian matka, ovat vapaaehtoisia. San Marinon matka kuuluu minien hintaan.

LENTOVARAUKSET


LENNOT MILANO LINATE 23-30.6.2024
95 paikkaa, hinta 336,99€ + 15€ lipunkirjoitusmaksu per paikka
23.6.2024         Helsinki-Milano (Linate), lento: AY1775, klo 07.40-09.45
30.6.2024         Milano (Linate)-Helsinki, lento AY1776, klo 10.35-14.35
Ennakkomaksu 50€/hlö 8.10.2023 mennessä
Näistä lennoista kysytään ennakkotarve alla olevalla lomakkeella ja ryhmä ilmoitetaan kootusti matkatoimisto Saarikoskelle.

LENNOT VERONA 24.6-1.7.2024
60 paikkaa napattu kiinni, hinta 368 euroa/hlö.
24.6.2024 

Meno AY1803  Helsinki – Verona klo 16:20-18.15
1.7.2024 Paluu AY1804  Verona – Helsinki klo 19:00-23:00
Ennakkomaksu 100€/hlö 15.12.2023 mennessä

Voit varata Veronan lennot suoraan Matkapojilta
Yhteyshenkilö Mari Airaksinen
mari.airaksinen@matkapojat.fi

OHEISMATKAT

San Marino
Aikuiset 20€ sisältää bussin meno-paluu sekä bussin parkkimaksun ja alle 10v veloituksetta. HUOM! Matka kuuluu minien leirimaksuhintaan.

Mirabilandia
Ohjelmasisältöön kuuluu vierailu upeassa Mirabilandian huvipuistossa. Hinta on 35€/hlö ja siihen sisältyy sisäänpääsymaksu sekä edestakainen bussikuljetus. www.mirabilandia.it

Venetsia
Venetsianmatka tulee olemaan koko päivän mittainen. Lähtö tapahtuu aamulla Euro Campiltä klo 07.30 yksityisbussilla. Bussimatka kestää 2.45min ja menemme suoraan mantereella olevalle parkkipaikalle. Sieltä jatkamme laivakuljetuksella (20 min) San Marcon aukiolle, joka toimii kokoontumispaikkana paluumatkalle. Palaamme Cesenaticoon päivälliselle noin klo 20.00.
 Hinta tulee olemaan, riippuen lähtijämäärästä 65-75€ /hlö. Sis. bussimatkat, laivakuljetuksen San Marcolle ja takaisin parkkipaikalle, bussin parkkimaksun ja Venetsian veron. Alle 12v lasten hinta vielä avoin.

HOTELLI
Vanhemmat majoittuvat yhteistyöhotelleihin Cesenaticossa. Hinta on vielä auki, mutta saamme niistä tiedon pian.

OHJELMARUNKO
Ohjelmarunko on aika väljä, eikä siihen ole laitettu vielä tarkkaa tuntiaikataulua. Tarkempi päiväohjelma selviää myöhemmin. Myös joitakin ohjelmia saatetaan muuttaa päivältä toiselle mm. sääolosuhteiden takia. Ohjaajamme järjestävät mineille myös päivittäin vapaa-ajan ohjelmaa. Se voi sisältää ryhmäytymistä, pelejä, iltapiirin ja yhdessäoloa jne.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN
Tee ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Ilmoita lomakkeella koko perheen tiedot. Käytämme näitä tietoja, jotta saamme kokonaiskäsityksen tarvittavista huonemääristä, liittymälennoista sekä lentokenttäkuljetusten kapasiteetista. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova! Käytämme näitä tietoja, jotta saamme koottua ryhmän Milanon lentoa varten. Matkatoimisto ottaa sitten yhteyttä suoraan perheisiin. Sitovat varaukset syntyvät, kun asioitte matkatoimiston kanssa.