Tässä infoa ensi kesän Italian leiriviikosta ja matkajärjestelyistä. Meillä pyörii tällä hetkellä 2 minimaajoukkuetta toinen SantaSportissa ja toinen Kisakalliossa. Tarkoituksena on tehdä yhteinen leiriviikko molemmille ryhmille. Matkajärjestelyissä voimme olla hieman joustavia. Pääpäivät ovat 23.-30.6.2024 su-su mutta osa ryhmästä voi olla paikkalla myös 24.6.-1.7.2024 ma-ma. Su-Su pääpäivinä se vuoksi että EuroCampilla on silloin vaihtopäivät.

Majoitamme nuoret EuroCampin leirikeskukseen yhdessä ohjaajien kanssa. Olemme tehneet yhteistyötä leirikeskuksen kanssa parikymmentä vuotta ja homma on toiminut seillä aina mallikkaasti. Vanhemmat majoitamme Cesenaticon keskustan hotelliin, jonka kanssa olemme neuvotelleen yhteistyöhinnan. Samalla kaikki logistiikka, lentokenttäkuljetukset, oheismatkakuljetukset ym kulkevat helposti näiden kahden kohteen välillä. Välimatka hotellista leirikeskuksee on n. 2km.

Tavoitteenamme on luoda koko Minimaajoukkueperheen yhteinen matka, elämyksiä Italiasta ja hauskaa Sport&Fun toimintaa. Lajivalmennusta hoidetaan sekä Euro Campin sekä mahdollisesti keskustan beachvolley kentillä. Sateen sattuessa meillä on mahdollisuus ottaa myös salitreeneihin. Euro Campilla on paljon nuorten toimintaa lajiharjoitusten lisäksi esim muuta pelailua, auringonottoa rannalla, ohjaajien yhteistä ohjelmaa ym.

Perheenjäsenet saavat nauttia Italian lämmöstä sekä kierrellä Cesenaticon kaupungissa ja lähialueilla. Voitte vapaasti seurata nuorten harjoituksia ja oleskella EuroCampilla. Tulemme järjestämään yhteisiä oheismatkoja San Marinoon, Venetsiaan sekä Mirabilandian huvipuistoon.

ILMOITTAUTUMINEN MATKALLE

Olemme tehneet ennakkovarauksia eri lennoille. Valitettavasti reittiä tai lentokonetta emme ole voineet varata. Lisäksi Rovaniemen ryhmällä tulee olemaan oma harkintansa mahdollisten liittymälentojen sekä aikataulujen kanssa.

Olemme neuvotelleet seuraavat lentovaihtoehdot. Näihin lentoihin tulemme järjestämään lentokenttäkuljetukset. Voitte myös vapaasti ottaa itse lennot mistä tahansa myös näille lennoille. Ole suoraan yhteydessä matkatoimistoon ja kysele ja tee varaukset suoraan täältä.

Milano (Linate)
23.6.2024 Helsinki-Milano (Linate) 7.40-9.45 AY1775
30.6.2024 Milano (Linate)-Helsinki 10.35-14.35 AY1776
Näille lennoille järjestämme lentokenttäkyydit Cesenatikoon
Paikkoja varauksessa 95kpl
Ennakkomaksut 50€ hlö matkatoimistoon 5.10.2023
Hinta 346,99€ hlö sis. ruumaan menevät matkalaukun
Näille lennoille Saarikoski pystyy tarjoamaan myös liittymälentoja Rovaniemi – Hki klo 05:30-06:45 lähtöpäivänä mutta mahdollisesti myös edellisenä päivänä. Kysy myös tulopäivän mahdollisuuksia. Hinta liittymälennoista syntyy sitten ajankohdasta riippuen. Lentoyhtiöllä on vastuu reitittää lento uudelleen mikäli myöhästymisia tapahtuu. Saarikoski Travels tarjoaa ryhmälentoja, joten toiveissa olisi että tiedustelisitte lentoja pienryhmissä. Eli esim. tuttavaperheet yhdessä tai useampi samasta seurasta yhdessä. Myös niin että varauksen jälkeen rahaliikenne esim kahden perheen/minien matkoista hoituisi yhdelle laskutuksella.

Kyselyt Milanon lennoista Saarikoski Travels
Tel +358 64 33 00 00
info@saarikoski.fi

Verona
24.6.2024 Helsinki-Verona 16:20 – 18:15 AY1803
1.7.2024  Verona-Helsinki 19:05 – 23:00 AY1804
Näille lennoille järjestämme lentokenttäkyydit Cesenatikoon
Paikkoja varauksessa 30kpl
hinta 348 euroa/hlö
Suraavat 20 paikkaa ovat 368€/hlö

Kysyt Veronan lenoista
TRAVEL AGENCY MATKAPOJAT OY
Mari Airaksinen
+358 504135356
mari.airaksinen@matkapojat.fi

Lentojen peruutukset matkatomiston ja lentoyhtiön peruutusehtojen mukaisesti.

Hotelli
Vanhemmat ja sisarukset majoittuvat Ceseaticon keskustan vierekkäisiin hotelleihin. Hotellimajoitus on aamupalalla mutta voitte päivittää sen puoli- tai täysihoitoon check-in yheydessä. Cesenaticon keskustassa on paljon erilaisia pizzerioita ja ravintoloita joita suosittelemme.

Ilmoittautuminen >>

EuroCamp
Nuoret majoittuvat EuroCampin leirikeskukseen ohjaajien kanssa. Hintaan kuuluu täysihoito, San Marino matka, rannan ja aurinkovarjojen käytön, kenttävaraukset, valmennuksen, vapaa-ajan ohjelman sekä yövalvonnan. Hinta 590€. Summa maksetaan ennen matkaa EuroCampille. Minien hintaan ei sisälly lentoa eli se varataan ihan normaalisti matkatoimiston kautta.

Ilmoittautuminen >>