Venetsian matkan ilmoittautuminen

Tavoitteenamme on luoda koko Minimaajoukkueperheen yhteinen matka, elämyksiä Italiasta ja hauskaa Sport&Fun toimintaa. Lajivalmennusta hoidetaan sekä Euro Campin että keskustan beachvolley kentillä. Sateen sattuessa meillä on mahdollisuus ottaa myös salitreeniä eli sisävarustus myös mukaan. Euro Campilla on paljon nuorten toimintaa lajiharjoitusten lisäksi.  

Perheenjäsenet saavat nauttia Italian lämmöstä sekä kierrellä Cesenaticon kaupungissa ja lähialueilla. Voitte vapaasti seurata nuorten harjoituksia ja oheisohjelmaa. Tulemme myös järjestämään yhteisiä oheismatkoja San Marinoon, Venetsiaan sekä Mirabilandian huvipuistoon.

MAJOITTUMINEN MINIMAAJOUKKUE 
Minimaajoukkueen nuoret majoittuvat Euro Campin liikuntaleirikeskuksessa, joka sijaitsee 2km Cesenaticon keskustasta eli hotellistanne.
>> Euro Camp

Euro Camp on toiminut pitkään eri lajien nuorten leiritys- ja harjoituspaikkana. Sen rannasta löytyy useita beachvolley kenttiä, ulkokoripallokenttiä sekä oma hiekkaranta. Harjoituskeskuksessa saattaa majoittua samaan aikaan noin 500 muuta nuorta eri lajien harrastajaa. Tunnelma ja energia leirikeskuksessa on ainutlaatuinen.  

LENNOT
Jos mieli muuttuu ja haluattekin lähteä mukaan, on teidän hoidettava itsenäisesti lentovaraukset. Paras lentokohde tällä hetkellä on Bologna. Euro Campillä on vielä tilaa neljälle (4) minille.

OMAT HOTELLIMAJOITUKSET
Jos teillä on oma varaus hotellista, olette tervetulleita osallistumaan tuleviin ohjelmiin ja oheismatkoihin. Voisitte jo etukäteen ilmoittaa jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi osoitteeseen, jos teillä on oma majoitus ja missä se sijaitsee.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Oliko jokin kuljetusajatus Suomessa kentälle?
– Jokainen hoitaa lapsensa Suomessa lentokentälle. Meillä on ohjaaja vastassa lentokentällä lähtöportilla eli taxfree puolella. Jos tarvetta on odottaa jotakin miniä ennen sitä ottakaa yhteys Jouniin. Liikumme yhdessä ryhmänä lentokentältä aina leirikeskukseen saakka.

Onko tiedossa ennen lähtöä (12.6) halpaa majoitusvaihtoehtoa isolle ryhmälle lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää?
– 5 km lentokentältä, sijaitsee Tikkurilan Urheiluhotelli. Heiltä löytyy mm.
8-hengen huoneita. Yhteistiedot: Hotelli Tikkurila, Läntinen Valkoisenlähteentie 52, 01300 Vantaa/Finland Puh/Tel: +358 43 825 2928 ja e-mail: hotelli@hotellitikkurila.fi httwww.hotellitikkurila.fi/ He tilaavat myös tila- ja normaalitaksit etukäteen. Tilataksin hinta lentokentälle on ( 8 henkilöä) on 35€

Toimivatko minit Italiassa omana ryhmänään, vai tuleeko minien joukkoon muita mahdollisia leirillä olevia ryhmiä (esim. muista maista)?
– Me toimimme omana ryhmänä koko ajan. Totta kai sekoittelemme omaa ryhmäämme esim. pelikuvioissa. Pystymme myös antamaan useampia harjoituksia niille mineille, joilla energiaa riittää. Jos paikalla on samaikäisiä ulkomaalaisia pelaajia, yritämme järjestää pelin heitä vastaan.

Ketkä minejä ohjaavat leirillä?
– Omat tutut suomalaiset ohjaajat, joita olette tavanneet leireillä. Noora Heikkinen, Antti Heinänen, Markus Vilander ja Martta Lemola. Lisäksi Pajulahden Urheiluopistosta lähtee mukaan Ella ja Elia ns. vapaa-ajan ohjaajiksi. Jouni Parkkali ja Ari Paloniemi, jotka  majoittuvat hotellissa, ovat myös ohjaajina. 

Saavatko minit valita huonekaverin?
– Huonekokojen puitteissa minit voivat valita huonekaverinsa. Huoneet ovat pääsääntöisesti 6-12 hengen huoneita. Tällöin huonejärjestelyt on helppo hoitaa minien toiveiden mukaisesti, joita onkin jo tullut Nooralle (noora.heikkinen90@gmail.com)

Millaiset kulkuyhteydet nykyisten minien perheenjäsenten majoituspaikasta on Euro Campille?  – Suosittelemme vuokraamaan polkupyörät. Hinta koko viikolta on n. 30€. Myös meren rantaa tai tietä pitkin voi kävellä 1,9 km matkan leirikeskukseen. Busseja hotelleilta Euro Campille ei kulje. Pyörillä on mukava mennä meren rantaa pitkin  n. 8 km päässä olevaan Cervian upeaan kaupunkiin.
www.turismo.comunecervia.it

Saako Euro Campin alueella kulkea vapaasti, esim. tulla katsomaan minien harjoituksia?
– Voitte tulla katsomaan koska tahansa. Kun Euro Campin 8 beach-kenttää on vapaana, voitte pelailla keskenänne omia pelejä. Yleensä kentät ovat vapaita siestan aikaa eli klo 13.00-16.00

Mitä jos miniläinen ei pääse leirille, onko heille leiriä Suomessa?
– Seuraava Rovaniemen leiri Italian matkan jälkeen on 12-14.8 ja Piispalan leiri on 2.-4.8

Onko leirikeskuksessa mahdollisuus pestä pyykkiä?
– Leirikeskuksessa on iso pesukone ja kuivausrumpu ja toimivat 4-5€ hinnalla. Koneeseen mahtuu todella paljon urheiluvaatteita. Power Cupin jälkeen voi pyykit pestä vaikka Italiassa ☺ Leirikeskuksessa on myös kioski, josta saa juomia, pikkupurtavaa ym.

Millainen kaupunki on Cesenatico?
Se on erittäin rauhallinen kaupunki, n. 20.000 asukasta. Keskustassa on monenlaisia kauppoja ja kanavan varressa erittäin mukavia kala- ja liharavintoloita
www.cesenatico.it/en

Voiko oman minin ottaa joskus perheen mukaan esim. syömään?
– Voitte ottaa lapsenne mukaan milloin vain. Ohjaajille vain tästä ilmoitus mielellään edellisenä päivänä niin tiedämme missä leiriläiset liikkuvat.

Milloin pitää päättää lähteekö oheismatkoille kuten Venetsiaan ja San Marinoon?
– Ei ole kiirettä. Alamme varailemaan kuljetuksia huhtikuun lopulla. HUOM! Avaamme huhtikuussa  linkin, jonne voitte jo alustavasti ilmoittautua Venetsian matkalle.

SAM MARINO MATKA
HUOM! Suosittelemme kaikkien osallistumista San Marinon matkalle. Tälle matkalle varaamme joka tapauksessa kaksi isoa bussia, joten ennakkoilmoitusta ei tarvitse tehdä ennakkoon. San Marinon matka kuuluu automaattisesti jo minien hintaan.

KUSTANNUKSIA

Minin leirimaksu on 530€/hlö, joka maksetaan 7.6 mennessä suoraan Euro Campille. Hinta sisältää täysihoidon, valmennuksen, ohjaukset, kenttämaksut, yövalvonnan sekä San Marinon matkan mineille.

Olemme ilmoittaneet Italiaan, että emme maksa ennakkomaksuja, vaan maksu tapahtuu matkan edeltävällä viikolla. Haluamme varmistaa, että matka toteutuu 100%:sti, jolloin ei tarvitse kenenkään huolehtia siitä jos maailman tilanne muuttuu jollakin tavalla ja lennot perutaan.

SAN MARINON MATKA

Aikuiset 20€ sisältää bussin meno-paluu sekä bussin parkkimaksun ja alle 10v veloituksetta. HUOM! Matka kuuluu minien leirimaksuhintaan.

MIRABILANDIAN HUVIPUISTO

Ohjelmasisältöön kuuluu vierailu upeassa Mirabilandian huvipuistossa. Hinta on 35€/hlö ja siihen sisältyy sisäänpääsymaksu sekä edestakainen bussikuljetus. Mikäli lapsenne ei mene sinne, järjestämme heille ohjelmaa Euro Campillä. Infoa paikasta osoitteessa: www.mirabilandia.it/en. Maksamalla sisäänpääsymaksun, saatte rannekkeen jolla pääsee sitten kaikkiin laitteisiin. Sisäänpääsymaksu maksetaan, vaikka et kävisikään laitteissa. Huvipuistossa on myös muutakin nähtävää, mm. erilaisia näytöksiä.

VENETSIAN MATKA

Venetsian matka tulee olemaan koko päivän mittainen. Lähtö tapahtuu aamulla Euro Campiltä klo 07.30 yksityisbussilla. Bussimatka kestää 2.45min ja menemme suoraan mantereella olevalle parkkipaikalle. Sieltä jatkamme laivakuljetuksella (20 min) San Marcon aukiolle, joka toimii kokoontumispaikkana paluumatkalle. San Marcon aukiolta jatkamme kävelyä kujia pitkin yhdessä kuuluisalle Rialton sillalle 

fi.wikipedia.org/wiki/Rialton_silta

Sen jälkeen jokaisella on aikaa n. 4 tuntia shoppailla, ruokailla ja käyskennellä kuuluisia kapeita katuja. Kokoontuminen tapahtuu tsovittuun kellonaikaan San Marcon aukiolle. Kävely Venetsian kapeilla kujilla tuntuu etukäteen vaikealta (eksyminen) Pelastuksena on se, että 90% kaikissa kadunkulmissa lukee S Marco ja nuoli minne suuntaan pitää mennä. Palaamme Cesenaticoon klo 19.30-20.00 mennessä. Kaikkein pienimmille matka on aika raskas. Siksi olemme järjestäneet lapsiparkin Euro Campille ja hotel Miramareen.

Hinta tulee olemaan 50-65€ /hlö sisältäen bussimatkat, laivakuljetuksen San Marcolle ja takaisin parkkipaikalle, bussin parkkimaksun (440€) ja Venetsian veron.

Venetsian matkan ilmoittautuminen

LENTOKENTTÄKULJETUKSET

MilanoCesenaticoMilano
Aikuinen 55€
Mini 45€
Lapsi alle 10v veloituksetta

Milanon busseja tulee olemaan 2. Järjestäydymme niin että toiseen bussiin tulevat Minit ja toiseen hotellissa asuvat. Näin säästämme aikaa Cesenaticossa majoituksen yhteydessä. Minien bussiin tulee mukaan vähintään 2 tuttua suomalaista ohjaajaa, jotka majoittuvat myös leirikeskukseen. Euro Campillä sekä hotellilla on myös vastassa suomalainen ohjaaja, joten majoituksien pitäisi hoitua mukavasti.

BolognaCecenaticoBologna
Aikuinen 45€
Mini 30€
Yksi bussi joka ajetaan sekä hotellin että Euro Campin kautta.

”ITALIA ILTA” AIKUISILLE

Yhtenä iltana järjestämme aikuisille ns. Italia illan. Tarkoituksena on viettää yhteistä aikaa pitkällä illallisella Cesenaticon keskustan jossakin upeassa rantaravintolassa. Tästä sitten myöhemmin infoa.

OHJELMARUNKO

italia-2020-runko >>

Ohjelmarunko on aika väljä eikä siihen ole laitettu vielä tarkkaa tuntiaikataulua. Tarkempi päiväohjelma selviää vasta paikan päällä. Myös joitakin ohjelmia saatetaan muuttaa päivältä toiselle mm. sääolosuhteiden takia. Ohjaajamme järjestävät mineille myös päivittäin vapaa-ajan ohjelmaa. Se voi sisältää ryhmäytymistä, pelejä, iltapiirin ja yhdessäoloa jne. Niitä ei ole vielä merkitty ohjelmaan.

6 suomalaista ohjaajaa majoittuvat samoissa tiloissa minien kanssa. Olemme koko ajan läsnä päivän, illan ja yön aikana. Voitte tehdä perheenä omia päiväretkiä tai käydä vaikka yhdessä syömässä vaikka meillä olisikin ns minien ohjelmaa. Meille on kuitenkin tärkeää, että ilmoitatte siitä Euro Camp vastaavallemme.

HUOM! Retket ja kuljetukset hoidetaan Euro Campille perillä käteisellä. Mikä haluatte kuitin maksusuorituksista se onnistuu maksun yhteydessä.

pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin