Minimaajoukkueen ulkomaanleiri 2022 toteutetaan Italian Cesenaticossa 13.-20.6.2022. Leiripaikka on meille ja monelle perheelle tuttu, sillä olemme olleet siellä useita kertoja eri Minimaajoukkueryhmien kanssa. Cesenatico on pieni rauhallinen rantakaupunki 30km Riminiltä pohjoiseen.

Tavoitteenamme on luoda koko Minimaajoukkueperheen yhteinen matka, elämyksiä Italiasta ja hauskaa Sport&Fun toimintaa. Mukaan lähtee  edellisen projektin jo hieman vanhempia Minejä, nykyinen minimaajoukkue sekä  kaikkien perheenjäseniä. Lajivalmennusta hoidetaan sekä EuroCampin että keskustan beachvolley kentillä. EuroCampilla on paljon nuorten toimintaa lajiharjoitusten lisäksi. Vanhemmille Mineille järjestämme myös omaa toimintaa hotellissa.

Perheenjäsenet saavat nauttia Italian lämmöstä sekä kierrellä Cesenaticon kaupungissa ja lähialueilla. Voitte vapaasti seurata nuorten harjoituksia ja oheisohjelmaa. Tulemme myös järjestämään yhteisiä oheismatkoja San Marinoon, Venetsiaan sekä Mirabilandian huvipuistoon.

EDELLINEN MINIMAAJOUKKUE 2019-2020 (Piispala ja Kisakallio)
Emme ehtineet totauttamaan ulkomaan leiriä pandemian vuoksi 2020, mutta nyt yritämme uudestaan. Majoitus on Cesenaticon keskustan hotellissa kanavan varressa. Mineillä on hotellissa käytössä suurempia 3-4 hengen huoneita. Harjoittelupaikkana toimii pääsääntöisesti Cesenaticon keskustan Beach-Volley areena. Vanhemmille ja muille perheenjäsenille on varattu hotelli n. 100m päästä minien majoituksesta.

NYKYINEN MINIMAAJOUKKUE 2021-2022 (Piispala ja Rovaniemi)
Nykyisen Minimaajoukkueen nuoret majoittuvat EuroCampin liikuntaleirikeskuksessa, joka sijaitsee 2km Cesenaticon keskustasta. Vanhemmille ja muille perheenjäsenille on varattu hotelli läheltä EuroCampia.

EuroCamp on toiminut pitkään eri lajien nuorten leiritys- ja harjoituspaikkana. Sen rannasta löytyy useita beachvolley kenttiä, ulkokoripallokenttiä sekä oma hiekkaranta. Harjoituskeskuksessa saattaa majoittua samaan aikaan noin 500 muuta nuorta eri lajien harrastajaa. Tunnelma ja energia leirikeskuksessa on ainutlaatuinen. Euro Campilla ohjelmasta ja valvonnasta vastaavat suomalaiset ohjaajat.

LENNOT
Olemme varanneet yhteensä 60 aamu- ja 60 iltalentopaikkaa Finnairilta 13.6-20.6.2022 lennoille. Iltalennot on lähtökohtaisesti tarkoitettu nykyisille mineille. Power Cup loppuu sunnuntaina 12.6, joten seuraavan päivän aamulennolle saattaa tulla kiire.

Edellinen Minimaajoukkueryhmä 2019-2020 ohjataan aamulennolle. (Mikäli lennoille jää paikkoja tai teillä on erikseen toiveita vaihtaa lentoa, otamme ne huomioon varauksia tehtäessä.)

Lennon edestakainen hinta on 325€/hlö + 12€ laskutuslisä

Aamulento (ensisijaisesti edellinen Minimaajoukkue 2019-2020 Piispala+Kisakallio)
Meno: Ma 13.6 klo 08.00-10.05
Paluu: Ma 20.6 klo 11.15-15.15

Iltalento (ensisijaisesti nykyinen Minimaajoukkue 2020-2021 Piispala+Rovaniemi)
Meno: Ma 13.6 Helsinki-Milano klo 16.10-18.10
Paluu: Ma 20.6 Milano-Helsinki klo 19.00-22.55

Järjestämme edestakaiset kuljetukset lentokentältä hotellille ja Euro Campille. Kuljetuksen hinta on 35-50€/hlö riippuen henkilömäärästä. Kaikki, jotka tulevat omilla lennoilla Milanoon, pääsevät myös mukaan samaan kuljetukseemme.

MINIEN LEIRIVIIKON HINTA EUROCAMPILLA/HOTELLISSA 530€/hlö/vko
Leiriviikon hintaan sisältyy täysihoito EuroCampilla/hotellissa, lajivalmennukset ja kenttämaksut, San Marinon matka, ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa, ohjaajat ja yövalvonta 24/7. Maksut hoidetaan toukokuussa 2022. Järjestämme lisämaksusta oheismatkat Venetsiaan ja Mirabilandian huvipuistoon.

VANHEMPIEN HOTELLIHINNAT
Hinnat aamiaisella aikuisilta on 50-60€/vrk riippuen majoitustasosta. HUOM! Lapsille tulee alennukset alle 12v ja alle 7v, ainoastaan jos majoittuvat kahden aikuisen kanssa samassa huoneessa! Alle 5v majoittuvat veloituksetta.

OMAT HOTELLIMAJOITUKSET
Voitte myös varata itsenäisesti hotellimajoituksen muualta Cesenaticosta. Tällöinkin olette tervetulleita osallistumaan järjestämäämme ohjelmaan ja oheismatkoihin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Oliko jokin kuljetusajatus Suomessa kentälle?
Jokainen hoitaa lapsensa Suomessa lentokentälle. Meillä on ohjaaja vastassa lentokentällä ja liikumme yhdessä ryhmänä lentokentältä aina leirikeskukseen saakka.

Onko tiedossa halpaa majoitusvaihtoehtoa isolle ryhmälle lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää?
5 km lentokentältä, sijaitsee Tikkurilan Urheiluhotelli. Heiltä löytyy mm.
8-hengen huoneita. Yhteistiedot: Hotelli Tikkurila, Läntinen Valkoisenlähteentie 52, 01300 Vantaa/Finland Puh/Tel: +358 43 825 2928 ja e-mail: hotelli@hotellitikkurila.fi http://www.hotellitikkurila.fi/He tilaavat myös tila- ja normaalitaksit etukäteen. Tilataksin hinta lentokentälle on ( 8 henkilöä) on 35€

Toimivatko minit Italiassa omana ryhmänään, vai tuleeko minien joukkoon muita mahdollisia leirillä olevia ryhmiä (esim. muista maista)?
Me toimimme omana ryhmänä koko ajan. Totta kai sekoittelemme omaa ryhmäämme esim. pelikuvioissa. Pystymme myös antamaan useampia harjoituksia niille mineille, joilla energiaa riittää. Jos paikalla on samaikäisiä ulkomaalaisia pelaajia, yritämme järjestää pelin heitä vastaan.

Ketkä minejä ohjaavat leirillä?
Omat tutut suomalaiset ohjaajat, joita olette tavanneet leireillä. Myös Italialaisilla on joskus omaa ohjelmaa, johon voimme osallistua.

Saavatko minit valita huonekaverin?
Huonekokojen puitteissa minit voivat valita huonekaverinsa.

Millaiset kulkuyhteydet nykyisten minien perheenjäsenten majoituspaikasta on EuroCampille? Suosittelemme vuokraamaan pyöriä. Hinta koko viikolta on n. 30€. Myös meren rantaa tai tietä pitkin voi kävellä. Busseja hotelleilta EuroCampille ei kulje.

Saako Eurocampin alueella kulkea vapaasti, esim. tulla katsomaan minien harjoituksia?
Voitte tulla katsomaan koska tahansa. Kun Euro Campin 8 beach-kenttää on vapaana, voitte pelailla keskenänne omia pelejä.

Mitä maksaa San Marinon retki?
Miniläisille matka on ilmainen.
Aikuiset 20€ ja alle 7-12v. lapset 10€ ja alle 7v. veloitukseton

Mitä maksaa Venetsian retki?
Riippuu montako matkaan lähtee ja kuinka täyteen bussit saadaan. Aikuisilta hinta tulee olemaan n. 50-60€.

Mitä maksaa retki Mirabilandian huvipuistoon?
Hinta on 30€/hlö sisältää pääsyn kaikkiin laitteisiin sekä kuljetuksen edestakaisin. Maksu peritään myös vaikka et kävisi laitteissa.

Mitä jos miniläinen ei pääse leirille, onko heille leiriä Suomessa?
Ei kesän aikana. Ideana olisi järjestää kuitenkin järjestää syksyllä 2022 yhteinen la-su muisteluleiri.

Pitääkö hotellille maksaa jokin ennakkomaksu?
Ei tarvitse, me hoidamme ennakkomaksut. Maksatte vasta perillä (kortti/käteinen)

Onko leirikeskuksessa mahdollisuus pestä pyykkiä?
Leirikeskuksessa on iso pesukone ja kuivausrumpu ja toimivat 4-5€ hinnalla. Koneeseen mahtuu todella paljon urheiluvaatteita. Power Cupin jälkeen voi pyykit pestä vasta Italiassa ☺

Millainen kaupunki on Cesenatico?
Se on erittäin rauhallinen kaupunki, n. 20.000 asukasta. Keskustassa on monenlaisia kauppoja ja kanavan varressa erittäin mukavia kala- ja liharavintoloita https://www.cesenatico.it/en

Voiko oman minin ottaa joskus perheen mukaan esim. syömään?
Voitte ottaa lapsenne mukaan milloin vain. Ohjaajille vain tästä ilmoitus mielellään edellisenä päivänä niin tiedämme missä leiriläiset liikkuvat.

Milloin pitää päättää lähteekö oheismatkoille kuten Venetsiaan ja San Marinoon?
Ei ole kiirettä. Alamme varailemaan kuljetuksia toukokuussa 2022 ja tiedustelemme sitten teiltä asiaa. Myös perillä voi ilmoittautua, mutta bussipaikat menevät ensin ennakkovaraajille.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen leirille avataan lähiaikoina. Ilmoitamme siitä sähköpostitse.

Sillä välin voit kysyä lisää jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin