USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Oliko jokin kuljetusajatus Suomessa kentälle?
– Jokainen hoitaa lapsensa Suomessa lentokentälle. Meillä on ohjaaja vastassa Helsingissä lentokentällä lähtöportilla eli taxfree puolella. Jos on tarvetta ottaa joku mini vastaan esim. ennen turvatarkastusta niin sovitaan siitä erikseen. Liikumme yksin matkustavien minien kanssa yhdessä lentokentältä aina leirikeskukseen saakka.

Toimivatko minit Italiassa omana ryhmänään, vai tuleeko minien joukkoon muita mahdollisia leirillä olevia ryhmiä (esim. muista maista)?
– Me toimimme omana ryhmänä koko ajan. Totta kai sekoittelemme omaa ryhmäämme esim. pelikuvioissa. Pystymme myös antamaan useampia harjoituksia niille mineille, joilla energiaa riittää. Jos paikalla on samaikäisiä ulkomaalaisia pelaajia, yritämme järjestää pelin heitä vastaan.

Ketkä minejä ohjaavat leirillä?
– Omat tutut suomalaiset ohjaajat, joita olette tavanneet opiston leireillä sekä muutamia lisäohjaajia.

Saavatko minit valita huonekaverin?
– Huonekokojen puitteissa minit voivat valita huonekaverinsa. Huoneet ovat pääsääntöisesti 6-12 hengen huoneita.

Millaiset kulkuyhteydet nykyisten minien perheenjäsenten teidän varaamasta majoitushotellista on Euro Campille?
– Suosittelemme vuokraamaan polkupyörät. Hinta koko viikolta on noin 30€. Myös meren rantaa tai tietä pitkin voi kävellä 2 km matkan leirikeskukseen. Busseja hotelleilta Euro Campille ei kulje. Pyörillä on mukava mennä meren rantaa pitkin esim n. 8 km päässä olevaan Cervian upeaan kaupunkiin
www.turismo.comunecervia.it

Saako Euro Campin alueella kulkea vapaasti, esim. tulla katsomaan minien harjoituksia?
– Voitte tulla katsomaan koska tahansa. Kun Euro Campin 8 beach-kenttää on vapaana, voitte pelailla keskenänne omia pelejä. Yleensä kentät ovat vapaita siestan aikaa eli klo 13.00-16.00.

Mitä jos miniläinen ei pääse leirille, onko heille leiriä Suomessa?
– Ei ole samaan aikaan. Mietitään vielä yhdessä otetaanko 1 ylimääräinen leiri syksylle 2024 jos innokkaita on.

Onko leirikeskuksessa mahdollisuus pestä pyykkiä?
– Leirikeskuksessa on iso pesukone ja kuivausrumpu. Ne toimivat 4-5€ hinnalla. Koneeseen mahtuu todella paljon urheiluvaatteita. Leirikeskuksessa on myös kioski, josta saa juomia, pikkupurtavaa sekä oma rantakahvila.

Millainen kaupunki on Cesenatico?

Se on erittäin rauhallinen ja kaunis pieni kaupunki noin 20 000 asukasta. Keskustassa on monenlaisia kauppoja ja kanavan varressa erittäin mukavia kala- ja liharavintoloita sekä pizzerioita.
 www.cesenatico.it

Voiko vanhemmat ottaa oman minin joskus perheen mukaan esim. syömään tai omalle päiväretkelle?
– Voitte ottaa lapsenne mukaan milloin vain. Ohjaajille vain tästä ilmoitus mielellään edellisenä päivänä niin tiedämme missä leiriläiset liikkuvat.